Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΥΕΘΑ/ΓΕΣ                                                                        
ΕΔΡΑ: ΣΤΡ/ΔΟ ΠΑΠΑΓΟΥ Τ/ΓΕΕΘΑ
ΟΔΟΣ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 227-231
ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ. 15451 – Ν. ΨΥΧΙΚΟ
ΤΗΛ: 210-6572179                                                                  Αθήνα  09-10-2014                                                                         
 ΑΥΞ. ΑΡΙΘΜ. 27450 – ΕΙΔ. 5902                                         Προς: Τα μέλη του Συλλόγου
Α.Φ.Μ  997497844

                                                                                                            

Την Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014, ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος κ. Αναστάσιος Μανώλας, πραγματοποίησε επίσκεψη στο 301 Εργοστάσιο Βάσης, όπου ενημερώθηκε για την αποστολή και τις δραστηριότητες του. Επίσης πληροφορήθηκε και για θέματα που αφορούν στην παρεχόμενη συντήρηση και επισκευή καθώς και για το προσωπικό που το επανδρώνει.
Ο Σύλλογος Τεχνικών και  συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Φώτιος Δημόπουλος και ο Αντιπρόεδρος Ζαφείρης Ψαρράς του τόνισαν την τραγική έλλειψη του προσωπικού, λόγω της μεγάλης αποχώρησης του για συνταξιοδότηση και τη μετέπειτα εφαρμογή της προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας. Συγκεκριμένα  του ανέφεραν ότι υπάρχουν συνεργεία που έχουν απομείνει με ένα άτομο και σε περίπτωση συνταξιοδότησης,   τα εν λόγω συνεργεία θα πάψουν να λειτουργούν .
Προκειμένου λοιπόν να αποφευχθεί το ανωτέρω πρόβλημα, του επεσήμαναν την εκκρεμότητα των προσλήψεων πολιτικού προσωπικού στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας  από  το 2010 , των  προκηρύξεων 6Κ/2008 και 5Κ/2009 του ΑΣΕΠ .
 Ο Γενικός Επιθεωρητής Στρατού Αντιστράτηγος κ. Αναστάσιος Μανώλας έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και δεσμεύτηκε να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου άμεσα να προσληφθούν οι πτυχιούχοι τεχνικοί  Πολιτικοί Υπάλληλοι στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Με τη λήξη της επιθεώρησης τόνισε ότι έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την εικόνα του Εργοστασίου, αλλά κυρίως από τις δυνατότητες του προσωπικού και την προσφορά του στις Ένοπλες Δυνάμεις.

                                                                            

1 σχόλιο: