Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ 18.00 ΜΜ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
Δ.ΟΜΗΡΙΔΟΥ ΣΚΥΛΙΤΣΗ 19     3οςΟΡΟΦΟΣ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΠΠΟΔΑΜΕΙΑΣ

Οι  τεχνικοί  είμαστε  η   πλειοψηφική  δύναμη  μέσα  στο  Υπουργείο  Εθνικής  Άμυνας αλλά, η  φωνή  μας  δεν  έφτανε  καθαρή  στα  αυτιά  των  αρμοδίων, αρκετά χρόνια είμαστε στη γωνία και τα αιτήματα μας δεν επιλύονταν, για το λόγο αυτό νιώσαμε την επιτακτική ανάγκη πριν από χρόνια να ιδρύσουμε τον τεχνικό-κλαδικό σύλλογο μας, για να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν, καθώς είμαστε η πιο παραγωγικής ομάδας εργαζομένων στο ΥΕΘΑ και αυτό δεν είχε αρκούντως αναγνωριστεί. Σκοπός του συλλόγου μας ήταν και είναι, η ανάδειξη του ρόλου και του έργου  των τεχνικών στο ΥΕΘΑ, καθώς και η διεκδίκηση των αιτημάτων μας.
Ωστόσο ο σύλλογος μας, ως πρωτοβάθμιος σύλλογος του ΓΕΣ δεν έχει την διακλαδική ενημέρωση, ώστε να  είναι ισχυρός συνομιλητής. Το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο που είναι η Ομοσπονδία έχει την πληροφόρηση επί όλων των θεμάτων διακλαδικά, έχοντας την γνώση και την εμπειρία να διεξάγει έρευνες να ενημερώνεται για θετικές πρακτικές και να προτείνει ενιαίες λύσεις και στα τρία όπλα.
Θεωρούμε ότι για να βελτιωθεί  και να ολοκληρωθεί η συνδικαλιστική μας προσπάθεια, να ενημερώνουμε και να διεκδικούμε από την στρατιωτική και πολιτική ηγεσία, την επίλυση των προβλημάτων των τεχνικών, πρέπει να γίνει μέσα από την συμμετοχή και ένταξη μας σε Ομοσπονδία, που  θα δώσει μεγαλύτερη, δυναμικότερη και καλύτερη εκπροσώπηση και διεκδίκηση των αιτημάτων μας.

Ο Πρόεδρος
Φ.Δημόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου